Anmeldelser2021-02-03T10:54:37+00:00

Emilie

Som nybagt mor er der tusind spørgsmål, der rumstere i hovedet  – ikke mindst omkring amning.

Da jeg sidste år blev mor til mit første barn tog jeg hjem få timer efter fødslen og var derfor stort set alene om at få amning etableret. Heldigvis gik det godt, men efter ti dage havde jeg mange spørgsmål –  tvivl og usikkerhed om det hele begyndte at melde sig. Suttede han rigtigt ? Får han mælk nok ? Ammer jeg ofte nok ? Er det fortidligt med sut ? osv osv.

Her var jeg heldig at få telefonisk kontakt til Den Gode Amning. Hun var utrolig lyttende og forstående og ikke mindst rolig. Hun formåede på ingen tid at give mig ro, overblik og selvtillid til at fortsætte amningen. Hun gav mig konkrete gode råd. Simple tips og tricks, der betød alverden og som er svære at læse sig til.

Jeg kan på det varmeste anbefale til hver en tid at benytte rådgivning hos Den Gode Amning.


Maria

Jeg ville amme – jeg var slet ikke i tvivl. Jeg så det som et valg, men efter tre måneder måtte jeg opgive at amme mit første barn. Det var et nederlag, der satte sig i mig.

Derfor betød det rigtig meget at snakke med en ammekonsulent under min næste graviditet. Det gav mig en ro og troen på, at jeg kunne amme mit andet barn.

Anden gang gik amningen lige efter bogen og det vart fantastisk, men allerede efter et par måneder fik jeg problemer med indvendig svamp i brysterne. På grund af manglende kendskab måtte min læge til sidst opgive og mente at eneste udvej var at stoppe amningen. Jeg nægtede at give op og ringede til min ammekonsulent Birgit Astorp fra Den Gode Amning. Efter en kort forklaring via telefonen fik jeg det rigtige medicin og jeg ammede fuldt ud uden problemer.

Derfor er jeg min ammekonsulent meget taknemmelig.