Om mig2021-02-05T09:16:57+00:00

OM MIG


Velkommen til Den Gode Amning.

Mit navn er Vibeke Johannessen. Jeg er mor til 2 voksne børn og bor sammen med min mand i Herning.

Jeg tilbyder dig ammeforberedende samtale og ammerådgivning efter fødslen.

Jeg er internationalt certificeret ammekonsulent og har mange års erfaring som barselssygeplejerske og ammerådgiver.

Igennem flere år har jeg afholdt ammeforberedende samtaler med kvinder, der venter deres første barn og flergangsfødende, der har haft svære opstartsproblemer og dårlige oplevelser i deres tidligere forløb.

I mit daglige arbejde med barselsfamilier møder jeg ofte forældre der overraskes og frustreres over, hvor udfordrende en ammeopstart kan være – og langt de fleste vil støde på udfordringer undervejs. Her ved jeg, at det er vigtigt for en god ammerelation mellem dig og dit barn, at I bliver mødt hurtigt og får højt kvalificeret støtte og vejledning.

At være godt forberedt til et ammeforløb og vide, hvor man kan henvende sig, hvis man står i en svær ammeproblematik, kan være med til at give mere tryghed og forudsigelighed.

I “Den Gode Amning” vil jeg gerne igennem professionel rådgivning, god tid, ro og nærvær hjælpe dig med at investere i dit kommende ammeforløb.

Jeg ser frem til at møde dig